Ez a honlap eladó! Érdeklődni: andrea@linuxforum.hu
"Négy növény van, mely az emberi élet számára elengedhetetlen: a búza, a szőlő, az olíva és az aloe.
Az első táplál, a második megörvendezteti a szívet, a harmadik harmóniát szerez, a negyedik egészségessé tesz."
(Kolumbusz Kristóf)

‘Aloe Vera termékek’

Prémium – Aloe Vera Juice 10:1 koncentrátum

Az átlagosnál 10-szer nagyobb töménységű, teljes levelű Aloe Vera ital 99.72 %-os koncentrátum. A juice a növény leveleinek egyedi kombinációjával készül, rostanyagok nélkül. Ebben a Juice-ban (Koncentrátumban) kisebb térfogatban valamennyi hatóanyag nagyobb töménységben van jelen. Ezért hatása is többrétű, és hatékonysága is nagyobb.
Használata: felnőtteknek ajánlott napi adagja: 5-15 ml étkezés előtt 1 órával, tisztán vagy kedvenc italával együtt. 12 éves kor alatti gyerekeknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Töltési térfogat: 1/2 liter (500 ml)

Prémium – Aloe Vera Juice teljes rostanyaggal

A 99.7 % tartalmú tiszta, természetes Aloe Vera Juice a növény összes rost és húsanyagát tartalmazza. A növény bio módon termesztett, a cég saját farmján. Hatékonyságát a hidegen préselt technológiával biztosítják, mivel így a növény minden alkotója károsodás nélkül megmarad.

Használata: naponta étkezés elött 1 órával egészség megőrzése céljából: 50 ml, ami betegségek esetén 2 x 100 ml-ig emelhető. Tisztán, önmagában vagy más gyümölcslével együtt fogyasztható.

Töltési térfogat: 1 liter (1000ml)

Prémium – Aloe Vera Juice citrommal és zöld citrommal

A Juice 89.72% Aloe barbadensis leveleiből nyert hatóanyagot, 9.94% citromlé koncentrátumot valamint zöldcitrom olajat tartalmaz. A zöld citrom magas K vitamin tartalma segít az erős csontok felépítésében (csontritkulás megelőzésében), rák megelőzésében, segít azoknak is, akik sugárkezelést, kemoterápiát kapnak, szívbetegségek ellen is véd, gátolja a verőérfalakban az érszűkületes pakkok lerakódását, és csökkenti a vérben az LDL (“rossz”) koleszterin szintjét.
Használata: naponta étkezés elött 1 órával egészség megőrzése céljából: 50 ml, ami betegségek esetén 2 x 100 ml-ig emelhető.

Töltési térfogat: 1 liter (1000ml)

Prémium – Aloe Vera Juice narancs és mangó koncentrátummal

85% tiszta, természetes, rostos, Aloe Vera-t tartalmaz, amelyhez a kellemesebb íz elérése érdekében 15% természetes narancs és mangó koncentrátumot adagoltak. Kellemes íze miatt gyerekeknek különösen ajánlott, étvágytalanság esetén jól alkalmazható.

Használata: naponta étkezés elött 1 órával egészség megőrzése céljából: 50 ml, ami betegségek esetén 2 x 100 ml-ig emelhető.

Töltési térfogat: 1 liter (1000ml)

Prémium – Egészlevelű Aloe Vera Juice

Az egész levelű Aloé Vera ital 99.7%-os. A Juice a rostanyagok, és az egész levelek egyedi kombinációjával készül. A Juice hideg technológiával, préseléssel készült, így a növény minden alkotója károsodás nélkül megmarad. A levelek szélénél több hatóanyag található, ezért ennek a juicenek a hatékonysága nagyobb. Emésztőrendszer megbetegedéseinél (hasmenés, székrekedés, stb.) elsősorban ezt ajánljuk.

Használata: naponta étkezés elött 1 órával egészség megőrzése céljából: 50 ml, ami betegségek esetén 2 x 100 ml-ig emelhető. Használható tisztán vagy kedvenc italával.

Töltési térfogat: 1 liter (1000 ml)

Prémium – Aloe Vera Rostos Juice, Crush

A növény értékes sejtnedveiből és a növény közepén lévő átlátszó zselé rostos részeiből készült hideg technológiával, édesítőszer, víz és ízanyag hozzáadása nélkül, csökkentett aloin tartalommal, természetes poliszacharidokban gazdag. A juice 99,7%-ban tartalmazza a növény vízben oldódó és rostos hatóanyagait. A növényi rostot nagyobb darabokban tartalmazó natúr juice segíti az emésztő traktus és a bélcsatorna jobb működését, egészséges állapotának fenntartását, vagy annak visszaállítását.
Használata: naponta étkezés elött 1 órával egészség megőrzése céljából: 50 ml, ami betegségek esetén 2 x 100 ml-ig emelhető.

Töltési térfogat: 1 liter (1000ml)

Prémium – Aloe Vera Juice, Deluxe Szuperszűrt

A 99.7 % bio Aloe tartalmú tiszta, rostmentes, természetes Aloe vera Juice élettani szempontból a növény összes fontos hatóanyagát tartalmazza. Egy szuper-szűréssel eltávolítják a rostokat, így egy teljesen színtelen, víztiszta folyadékot fogyaszthatunk, melynek íze is sokkal jobb a többi natúr terméknél! A termék tisztán, önmagában vagy más gyümölcslével együtt fogyasztható.

Használata: naponta étkezés elött 1 órával egészség megőrzése céljából: 50 ml, ami betegségek esetén 2 x 100 ml-ig emelhető.

Töltési térfogat: 1 liter (1000ml)

Aloe-Organics – Bio Aloe Vera Tabletta

A napi 1 x 500 mg-os organikus tabletta a legjobb megoldás élvezni az Aloe minden jótékony hatását, rostdús formában, tartósítószerek nélkül. Magával viheti mindig, mindenhová, hiszen nem igényel hűtést, mint a juice és még azok számára is élvezhetővé teszi az aloe fogyasztását, akik esetleg idegenkednek a juice természetes aloe izétől. A napi 1 tabletta 50 ml juice fogyasztásával egyenértékű. A 60 db-os kiszerelés 2 havi adagot tartalmaz.
A tabletta fogyasztása közben igyon meg naponta legalább 2-2,5 liter folyadékot, hogy a tabletta “működni” tudjon!

Töltési térfogat: 60 tabletta – 500 mg

Aloe-Organics – Bio Aloe Vera Juice teljes rostanyaggal

Tartósítószer, színezőanyag, és édesítőszer mentes, 99,9% bio aloe tartalmú juice. A hitelesítetten organikus (bio) 99.9 % Aloe tartalmú tiszta, természetes, Aloe vera Juice-ok hatékonyságát a csúcstechnológiás, védett hideg préselési technológiával biztosítják és a végterméket sötétített üvegpalackba töltik, mivel így a növény minden alkotója károsodás nélkül megmarad. A növény összes rost és húsanyagát tartalmazza. A termék tisztán, önmagában, vagy más gyümölcslével együtt fogyasztható. Használata: naponta étkezés elött 1 órával egészség megőrzése céljából: 50 ml, ami betegségek esetén 2 x 100 ml-ig emelhető.

Töltési térfogat: 1 liter (1000ml)

   
Copyright © 2011 aloeveratermekek.com